Diskuse

Proč nemít milenku

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Celkem souhlas, bohužel jsou muži i ženy, které sex nepotřebují, tzv asexualove. Moje ex tvrdila, že by ji sex stačil jednou za rok

0 1
možnosti
Foto

tak to je zajimave tedy... ale to je vetsinou porucha, se kterou se da neco delat, pokud dotycny chce (samozrejme, pokud jde o normalni vek, nemluvim o 65 letych...)

0 0
možnosti

J19i39ř26í 92P40u97d96i66l

7. 7. 2014 13:36

Ad bod 1.: Podle mě je disonance už v tom vašem výroku "... příjemná aktivita všech lidí obou pohlaví." Pro něžnější pohlaví je totiž ona aktivita příjemná jen je-li dotyčná tzv. naladěna.  Málokterou pak v okamžiku, kdy je bez nálady, napadne svému milému "ulevit" i bez nároku na vlastní "příjemnost", prostě jen tak, mezi vytřením podlahy a pověšením prádla, netečně ústy či rukou.

Ad bod 2.: Souvisí trochu s bodem prvním. Pro muže "to" není jen záležitost pouhé rozkoše, slasti, tedy že si "užije". Pokud "to" nemá déle, začne být muž nervózní, nevyrovnaný, časem i lehce depresivní, roztěkaný, začne upadat jeho pracovní výkonnost. Do krajnosti to bylo dovedeno ve filmu Vlk z Wallstreetu, kde šéf potřeboval sebevědomé a plně soustředěné makléře, a tak jim dopřával uvolnění dle libosti v pracovní době. Jistě, tam to bylo až přehnané, ale principu dobře vystižené. A je někdy až absurdní, že řadu žen napadá "motivovat" své muže milováním "za odměnu", tedy že něco bude, až... (vydělá, povýší, vyrobí, sežene...). Přitom efektivnější jsou ti muži, kteří "to" mají tak preventivně, tudíž takříkajíc naopak...

0 0
možnosti

Ženská není Tvoje matrace!

Oba potřebujete vzájemné erotické napětí, pokud vám má sex přinést kýžený užitek. Ale vyžadovat po své ženě, aby ti ulevila, to je snad ta známá katolická manželská povinnost. Fuj! Křesťanské je přinést radost druhému člověku, tedy dát radost své ženě a přijmout radost od ní.

1 0
možnosti

Když se jednoho pána ptali, jestli je lepší mít manželku, nebo milenku - odpověděl: "Nejlepší je mít obě. Manželka si myslí, že jsem u milenky, milenka si myslí, že jsem u manželky a já sedím doma a učím se, učím se, učím se." Víte, koho se to ptali?;-)

2 1
možnosti

David to udělal lépe. Seznámil manželku s milenkou a opečovává je spravedlivě obě. Ale na to my obyčejní nemáme.

0 0
možnosti

Milence nemáme, "pouze" ve chvíli rozepří a nespokojenosti. Máme je, protože chceme, protože nás zblázní chemie, protože toužíme po někom jiném. Věrní jsme z lásky, z úcty, z přesvědčení a z rozumu...

Zbytek je plácání do vody. Co člověk, to jiný příběh   :-)

3 0
možnosti

Chemií zjevně myslíš zamilovanost. Někdo ji dotáhne do konce a rozbije manželství. Někdo ji transferuje k vyšší aktivitě v manželství.

0 0
možnosti
Foto

Já si myslím, že co člověk to jiná potřeba a jiný způsob jak si tyto potřeby uspokojovat.  Tohle platí i v sexu.  Pokud se potřeby dvou lidí protnou ve správný čas na správném místě, žádné předcházející sliby, nebo zákony nezabrání těmto lidem, aby si své potřeby (je jedno jaké) neuspokojili.   Důležité jsou dvě věci.  Dobrovolnost a vlastní odolnost vůči špatným rozhodnutím.

3 1
možnosti
Foto

Vlastní odolnost vůči špatným rozhodnutím je hodně důležitá, to máte recht.

1 0
možnosti
Foto

Každému co jeho jest. Ať si chlap klidně dopřeje jinde, pokud je ovšem schopen to samé přijmout u své partnerky. Nějak mám pořád pocit, že partnerství by mělo být založeno na společných pravidlech, důvěře a upřímnosti. Pokud tomu tak je, tak je lhostejné kde a s kým se který partner "vybíjí". Problém je, že drtivá většina vztahů je založena na pokrytectví.

2 2
možnosti

Myslím, že jde o omyl plynoucí z bohatství. Naše společnost si žije nejlépe ze všech historických dob. Z toho plynou tyhle hloupé myšlenky. Manželství není jen sex a špinavá podlaha. Manželství je dohoda, která stanoví zejména povinnosti, jež pomáhají lidem při přežití a předání života potomkům. Pokud k tomu je ještě příjemný sex, je to bonus. Až bude autorce třeba 60, budou jí bolet kyčle nebo záda, její názory se pravděpodobně změní. Ostatně soudím, že další krizi, způsobenou socialismem západní civilizace, přežijí jen soudržné rodiny.

2 1
možnosti
Foto

Díky za názor. Není mi 60. Píši zatím tak, jak to cítím nyní. V 60 budu určitě psát jinak, to máte pravdu. Článek zatím nebyl o manželství, ale o cizoložství jako takovém... Jinak jsem určitě podobného názoru, že manželství není jen o sexu a podlaze (z ženského hlediska určitě ne, za muže nemohu mluvit). Ale o tam zase třeba jindy

1 0
možnosti

Zkusila jste si najít milenku? :D doporučuji ;-)

2 1
možnosti
Foto

Ještě ne :-) zatím mě to neláká.... ;-)

2 0
možnosti
Foto

:) Tebe leštění podlahy opravdu neuspokojuje?:))

1 1
možnosti
Foto

Karle, zkoušela jsem v tom najít zalíbení, ale nepodařilo se ;-)

3 0
možnosti