Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TJ

avari7

14. 10. 2011 11:22
Vcelku zbytečný článek

Miliardy odtýkají úplně jinudy, slečno/paní.;-)

0 0
možnosti
C

Chytry.Levicak

16. 9. 2011 18:04
autorka mě po klasicky po česku udala idnes.cz....

za jakýsi nevhodný příspěvěk. slečno, svoboda projevu není jen na papíře. Jen jsem psal, že je ještě svou mladostí nevyzrálá,že píše takový nadpis. dále jsem dodal,že ne všichni lidé, kteří jsou na podpoře jsou flákači. Navíc, když člověk chce podporu, musí odpracovat za poslední 3 roky aspon jeden rok. Takže zadara není. Asi slečnu ještě živí rodiče a je studentka, nebot by v tomto příapdě psala jinak. Nu..pro dost blogerů je nepříjemné,když jej diskutující převědčí o realitě a bloger to pak nechce přiznat a tyto  nepohodlné příspěvky hlásí adminům.

0 0
možnosti
PN

blondieee

16. 9. 2011 20:15
Re: autorka mě po klasicky po česku udala idnes.cz....

Vůbec jsem nepochopila, co to píšete za nesmysly, nemá to ani hlavu ani patu. Chcete se vyjádřit k mému článku nebo tady nad něčím pláčete? To by pak asi mělo mít jinou úroveň než tento výplod. Navíc vážně nevím nad čím tu pláčete a z čeho mne obviňujete, asi jste vstal dnes levou nohou. A k tématu - neříkám, že frikční nezaměstnanost tvoří flákači - frikční je naprosto v pořádku, ale když je někdo bez práce několik let a žije ze všech možných dávek, tak neznám jiný výraz. A to nemluvím o dávkách v nezaměstnanosti. A potěšil jste mne velmi, že na Vás působím mladě - jako studentka, ale bohužel, není tomu tak, přes 7 let se živím - hlavou, ne rukama. ;-)

0 0
možnosti
K

kaktusak

15. 9. 2011 22:23
Flákači a kriminálníci tuto zemi před 22 lety ovládli

na základě lživých slibů. Proto je my pracující teď musíme živit.

0 0
možnosti
R

Rilian

15. 9. 2011 22:54
Máte na mysli postkomunisty?

Protože to byli oni, kdo ovládli naši ekonimiku. Jen komunističtí kariíéristé, kteří rychle převlékli kabáty, totiž měli na to, aby mohli privatizovat podniky, které předtím jiní komunisté ukradli ("znárodnili"). Zase lžete, kaktusáku.

1 0
možnosti
KD

akaja

15. 9. 2011 21:09
Bílí límečci

Podstatně víc stojí společnost "bílí límečci", úředníci na všech stupních a mnozí politici, kteří se do kriminálu nikdy nedostanou, přestože kvůli nim jsou rozkradeny miliardy! Proč máme pořád živit spoustu zbytečných úředníků a politiků, kteří myslí jen na svou, případně partajní, kapsu!

0 0
možnosti
DP

Daniel P.

16. 9. 2011 9:30
Re: Bílí límečci

Protože pořád dokola volíte ODS, ČSSD, KSČM, a KDU-ČSL-TOP09, co je na tom složitýho k pochopení? A když se konečně zmůžete na pokus o nějakou alternativu, vyjde vám z toho politická firma s líbivými billboardy a mediálními loutkami a ničím za tím.

0 0
možnosti
VL

ladal

15. 9. 2011 20:56
Poslední věta

Poslední věta musí platit i pro všechny politiky. Poté bude lépe všem.

0 0
možnosti
ES

emeritni samec

15. 9. 2011 19:55
Nenechme se manipulovat.

V článku jsou i pravdivé názory ale nelze počítat s tím že budou vyslyšeny mocnými.Je třeba se zamyslet co je za tím.Aféry následují jedna za druhou a logiku mají jedinou.Nikdo se neptá kolik miliard odtéká v důsledku korupce,kolik na dividendách nadnárodních společností atd.Lid musí nenávidět nezaměstnané a cikány.Mě se to jeví jako účelová kampaň.Kdyby byla u nás normální slušná společnost kde se nekrade a "elity" pracují pro dobro společnosti bylo by i na to dát něco chudým na přežití.Takto chudáci nenávidí ubožáky a ti"úspěšní"si mohou mnout ruce.

0 0
možnosti
MB

mbem

15. 9. 2011 13:01
Moderní sociální stát

Proč máme pořád živit flákače a kriminálníky? Protože žijeme v Moderním sociálním státě (trademark by Pehe). ;-)

0 0
možnosti
B

Bobrufka

15. 9. 2011 12:03
Klobouk dolů,

dle fotky jste velmi mladá, ale z fleku bych vás volila :-)R^

1 0
možnosti
PN

blondieee

15. 9. 2011 12:05
Re: Klobouk dolů,

děkuji Vám! Vážím si toho R^ otázka je, čemu říkáte mladá, ale svůj věk klidně prozradím ;-)

0 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

15. 9. 2011 11:53
Místní specifikum

je opravdu v abnormální schopnosti zneužívat cokoli. To je unikum.

-

Z tohoto pohledu jsou naši "nepřizpůsobiví" vlastně těmi, kteří se přizpůsobili dokonaleji než místní. Často jsou ochotni vynaložit na drobnou krádež úsilí, které kdyby bylo věnováno smysluplné práci, bylo by určitě lépe honorováno než jaký zisk přinese nelegální činnost. S nasazením vlastního života krást dráty pod proudem nebo nosníky v hale? To je tvrdá rachota. ;-)

1 0
možnosti
IB

isabell

15. 9. 2011 11:56
Re: Místní specifikum

Ten můj první příspěvek samozřejmě nepatří vám, jen jsem ho odeslala až po smáznutí předřečníka ;-)

0 0
možnosti
G

Gašpo_2

15. 9. 2011 11:21
Viete, paradox je v tom

že hoc táto "rómska" otázka vyzerá hrozivo, dá sa označiť za "miniparazitickú".

Ak si do názvu svojho blogu dosadíte "flákačov a kriminálnikov" prisatých na štátnych peňazovodoch vo vyššom levele, tj. korupcia, rozkrádanie a klentelizmus na politickej, či úradníckej úrovni, dostanete sa do úplne inej ligy.

Bohužial cigáni to vnímajú tiež a ich "priamočiare" uvažovanie ich priam provokuje k záverom "ak može gadžo kradnúť milióny, prečo nemože cigáň kradnúť tisíce ?".

Tým nechcem povedať, že sa nad problém príživníkov "nižšieho levelu" máme povzniesť. Len mám poslednou dobou pocit, že ten "nižší level" slúži ako dobrá zástierka pre ten "vyšší level". Nechajú nás kričať na Deža, ktorý nám v záhrade kradne hrušky a zatiaľ nám kradnú celú záhradu. ;-)

0 0
možnosti
PN

blondieee

15. 9. 2011 11:29
Re: Viete, paradox je v tom

Ano, o tom jsem psala. Máme špatné příklady. Krade se ve velkém, tak proč by se nekradlo v menším. Proto je potřeba přitvrdit jak v tom "nižším levelu" tak i ve "vyšším levelu". Rozdíl je v tom, že ve vyšší lize sedí i slušní lidé, kteří se snaží, ale v té druhé lize nějak ty slušné, snaživé a pracovité postrádám....

0 0
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2539x
Píši o všem, co mě zaujme, inspiruje, rozesměje i rozlítí.