Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

A.C.Dupin

25. 5. 2011 18:53
Celkové hodnocení

Kdyby si autorka raději něco nastudovala.... Na druhou stranu musím ocenit její odvahu - prezentovat takhle veřejně vlastní neschopnost práce s informacemi jak ve fázi získávání informací (tedy nedostatečnou informační gramotnost), tak i ve fázi analýzy informací (tedy obyčejnou teple lidskou hloupost), to se bez značné dávky odvahy skutečně neobejde.

0 0
možnosti
PN

blondieee

25. 5. 2011 22:57
Re: Celkové hodnocení

díky Vám! ;-)

0 0
možnosti
E

Eliska_let

25. 5. 2011 14:51
na omylech se dá vystavět ledacos...

Bylo by velmi prospěšné, kdybyste si prostudovala aspoň základní fakta o financování zdravotnictví. Tvrzení, že lékaři jsou hodnoceni podle výkonů matematikou čím víc výkonů, tím víc peněz, je naprosto chybná a mylná. Lékaři mají naopak jasně dané stropy, které se v posledních letech navíc značně snižují, a ty úkony, které provedou nad nějaký aritmetický guláš (např.praktičtí lékaři nesmí vybočit o víc 10% počet výkonů, který byl průměrem všech praktiků v ČR v minulém roce) no a co, že se třeba mezitím změnila doporučení a postupy léčby, prostě, to co je nad limit, pojišťovna neuhradí a doktoři to platí z vlastních kapes (nemocnice z úspor v jiných oblastech.

Když dáte na začátek textu takový nepravdivý nesmysl, nemůžete se divit, že člověk nemá ani chuť pokračovat ve čtení dál, i kdybyste nakrásně obhajovala myšlenku preventivního přístupu a péče člověka o svoje zdraví...

0 0
možnosti
PN

blondieee

25. 5. 2011 15:06
Re: na omylech se dá vystavět ledacos...

Bohužel to není nepravdivý nesmysl, je to známý fakt. Co je psáno o financování zdravotnictví v zákoně č. 20/1966 Sb., o péči o zdraví lidu, nemusí odrážet realitu, takže prostudovat nestačí, když je skutečnost někde jinde. A pokud nečtete článek celý, tak opravdu nevím, proč diskutujete. Rv Myslím, že každý si zde najde to svoje.

0 0
možnosti
L

lesicatko

25. 5. 2011 14:12
Recesistka

"Rakovina totiž není choroba, kterou dostaneme, je to poslední projev extrémního překyselení našeho organismu."

.

Tak soda bikarbona a je to v suchu, nie ?  Resp ked vedia lekari z ťažkej ketoacidozy / prekyslenia /  dostať diabetikov I typu, tak toto musí byť brnkačka...vidím to na nobelovku :)

Že som taký drzý - a vlastne prečo nevedia bylinky vyliečiť tých diabetikov I typu, pred objavom inzulínu takéto deti zomierali. Čo by ste vlastnému dieťaťu ak by dostalo cukrovku I typu dali vy ? Bylinky ?Pravdepodobne by ste ho tým zabili ,ako píšem, takéto deti kedysi zomierali - na rozvrat prostredia, prekyslenie organizmu, ketoacidózu.

Ešte keby ste aj ovladali, čo to prekyslenie je... 

0 0
možnosti
DP

Daniel P.

25. 5. 2011 13:49
pohyb, čerstvý vzduch

funguje :)

0 0
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2539x
Píši o všem, co mě zaujme, inspiruje, rozesměje i rozlítí.