Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

maxas

21. 1. 2011 6:53
Marnost nad marnost,

známý anglický bonmot říká, že politika je natolik vážná a důležitá věc, že je nanejvýš žádoucí, aby se jí věnovali ti nejlepší a nejkvalitnější lidé. Bohužel neexistuje žádný podstatný důvod, který by právě tyto lidi k politice přitahoval. Proto se stává doménou těch "druhých" . Tak to bylo a pochopitelně bude i dál. Boj o moc, vliv a peníze. To je podstata politiky za všech režimů a časů. Musíme to do Armagedonu nějak vydržet!!

0 0
možnosti

berkowitz47

20. 1. 2011 16:33
Pan Bárta,

se, dle neověřených zpráv, rozhodl své "maserati" darovat jednomu z domovů důchodců!

0 0
možnosti

levicak

20. 1. 2011 15:49
Demagogie

Nadáváte na Paroubka že poukazuje na maserati a nadáváte na korupci. Ale právě tímto poukazováním jednoho lumpa na druhýho lze někdy zjistit tu korupci poněvadž dotyčný těžko vysvětluje původ majetku. Nezajímá vás co dělal pan Bárta ale zajímá vás co udělá. Ale to je taky důležitý co pro koho dělal (PRAHA 11 ODS), poněvadž od toho se odvíjí co asi bude dělat proti straně z kterou je v koalici (když byl v minulosti tou stranou placen). Myslete trošku při psaní.:-P

0 0
možnosti

blondieee

20. 1. 2011 15:57
Re: Demagogie

Nemyslím si, že je zrovna pan Paroubek ten, kdo by měl "odhalovat" korupci.... ale Vy si to asi myslíte, že...? To není práce politiků hledat u těch druhých bordel a plivat ho po sobě. A to ostatní? Ano, je mi jedno i kdyby dělal třeba kuchaře (což se samozřejmě nikdy nestane). Zajímá mě, co udělá pro náš stát, když se hrne do politiky, přesně tak pane levičáku. Pravdu máte ;-)

0 0
možnosti

dakram1

20. 1. 2011 15:13
Slečno...

Slečno...vy hledáte alternativu...ale ta ovšem není...jen  s přibývajícím věkem budete více nadávat nebo se na politiku vykašlete...kadžý politik má své poradce a rádce...a nepomůže olitik na regionální úrovni...to jsou jen pěšáci...ale to by každý potik jednotlivě musel skládat účty svým voličům...a to je neřešitelné....bohužel na západ od našich hranic je zvykem jít do politiky bohatý....u nás se chodí do politiky zbohatnout...!!

0 0
možnosti

blondieee

20. 1. 2011 15:22
Re: Slečno...

přesně jak říkáte, tady se chodí do politiky zbohatnout.... anebo případně tam chodí "zbohatlíci černě zabarvení", a jejich potměšilá minulost se zde akorát tak odhalí a ještě se k ní něco přimaluje navíc.... alternativu necítíte? říkáte neřešitelné....? Tak uvidíme... ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2539x
Píši o všem, co mě zaujme, inspiruje, rozesměje i rozlítí.