"Muži koukaj přece na zadek...!" Pokračování, aneb první rande

19. 05. 2011 9:30:56
Nedávno tomu, co jsem dostala od svého kolegy ťafku ohledně zaměření mužského pohledu do sexy úzké štěrbinky mezi dva vzedmuté bochánky anebo jasně cílené trefy na dvě oblé, pevné půlky ženského zadku. Ve spoustě zajímavých a převážně ryze mužských reakcí jsem si s vášnivými diskutéry ujasnila, že se jedná pouze o ten "první pohled", primární kontakt, nevinné zadívání se, lovy beze zbraní. A jak je tomu ale při pohledu druhém...?

Jana se upravovala ve fitku, kam se ráno vypravila se svou kamarádkou Ivanou. Dodělávala na svém, už tak pěkném, obličeji poslední úpravy - pudr, stíny a řasenku a klepaly se jí ruce jako kdyby měla před státnicemi. Ivana na ní pobaveně koukala a povytahovala obočí, ona si oblékla triko, tepláky, vlasy stáhla do culíku a měla hotovo, jela totiž domů. Kdežto Jana se chystala na své první rande s Martinem. Ženské musí být za každou cenu dokonalé, nejkrásnější, voňavé a sexy. Koneckonců na prvním rande to jiskří, až praští a jde především, nebudeme si nic zastírat, o přitažlivost.

Muži na tom nejsou před první schůzkou se ženou, která je natolik zaujala, že jí pozvali na večeři do své oblíbené restaurace na propečený steak, o moc jinak. I Jana se o několik měsíců později dověděla od Martina, že jemu ten den také všechno padalo z ruky, nepracovní mail odeslal místo kámošovi svojí naprdlé šéfové, několikrát málem umělecky vyzdobil kufr auta v koloně před sebou, když se hnal domů převléknout a šlechtil se stejně úporně a soustředěně, jakoby měl jít na veledůležitý pohovor do práce.

Když Martin konečně seděl, vyvoněný, vykoupaný a pěkně oblečený, v útulné restauraci u decentně osvětleného stolečku, nedočkavostí se mu potily ruce. A dost! Hlavně klídeček, ruce si otřel do ubrousku, mávnul na celkem pěknou číšnici, hmm, neměla špatný zadek, a objednal si mojito na zchlazení.

Po pár minutách se ale čas zastavil. Ostatní zůstalo jakoby v mlze. Uviděl jí. Vypadala úchvatně. Měla na sobě bílé letní šaty z ... bůhví jakého materiálů, ježíši, to je fuk, které jí nádherně splývaly po dokonalých křivkách jejího těla a velmi pěkně, ale ne příliš, zdůrazňovaly její přední výstavní vnady. Wow, polknul. Rychle se napil mojita a pomalu vstal, aby se na ní usmál.

Večeře probíhala skvěle. Smála se, poslouchala ho, jak vypráví, pak poslouchal on jí, jak povídá. Jídlo vyníkající a nesmělé úsměvy a pohledy neskutečně vzrušující. Od jejich dlaní by tentokrát mohl vzplát ubrus, ani jemu už se nepotily, hořely jako škrtnutá sirka. Prohlížel si jí, od hlavy až patě, co mu oči a její posez na židli dovoloval. Mohl by se na ten obrázek dívat dlouho, hodiny a hodiny. Pramínky vlasů jí padaly do obličeje, když se smála a kývla hlavou. Pohled na její prsa dokázal umně skrývat a zapíchl se jím mezi kopečky ve chvíli, když jedla anebo vybírala v jídelním lístku. A když šla na toaletu, briskně zvedl hlavu a v blaženém rozpoložení si užíval ten skvělý výhled na její postavu zezadu, doteď se mu totiž zatím nenaskytl. Ano, pánové, jen zírejte, ta je tu totiž se mnou!

Stejně tak jako si Martin užíval pohledy na svou krásnou přítelkyni, kochala se i Jana pohledem na Martina. My ženy se totiž také rády mrkneme na pěkný zadek, pevný hrudník a něžný obličej, který to vše korunuje s dominancí sobě vlastní. Doma si pak Martin přehrává obrázky své přítelkyně jako na počítači, hlavou mu běží prezentace. Její obličej, smějící se oči, její pevná postava, její hebká prsa, její krásně oblý zadeček, ona celá. Po prvním rande se možná priority uspořádají jinak. Podle gusta každého chlapa.

Krásný den a příjemné randění a okukování!

first-date-510.jpg

Autor: Petra Neugebauerová | čtvrtek 19.5.2011 9:30 | karma článku: 21.20 | přečteno: 3432x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Společnost

Jan Pražák

Mají mít staří lidé přednost?

Ráno jsem vstala levou nohou. Začalo to už předchozí večer, vnučka mi říkala do telefonu, že tam u nich přepadl nějaký mladý mizera staříka, který sotva chodil. Okradl ho a srazil na zem, až si ten pán pohmoždil ruku a odřel tvář.

28.3.2024 v 14:34 | Karma článku: 11.74 | Přečteno: 254 | Diskuse

Jan Ziegler

Komunistický guru Marx byl vykořisťovatelem a hrubým člověkem

Na zakladateli vědeckého socialismu toho nebylo moc vědeckého a dělníky vůbec nemusel. Viděl v nich pouze nástroje (užitečné idioty), které svrhnou kapitalismus. Nenáviděl Židy a Slovany včetně Čechů.

28.3.2024 v 13:30 | Karma článku: 13.09 | Přečteno: 163 | Diskuse

Rudolf Pekař

Bacha na sváteční cyklisty

Začátek jara přináší nejen kvetoucí přírodu, ale také návrat cyklistů na silnice. Bohužel, spolu s nimi se objevují i tzv. sváteční cyklisté, kteří se chovají neopatrně a nezodpovědně.

28.3.2024 v 12:17 | Karma článku: 5.46 | Přečteno: 145 | Diskuse

Tomáš Vodvářka

Velký pátek jako příležitost

Už několik let je v "portfoliu" státních svátků i Velký pátek, který by mohl být vhodnou příležitostí k uvědomění si tzv. evropských hodnot, s nimiž se poslední léta mediálně žongluje.

28.3.2024 v 9:34 | Karma článku: 15.26 | Přečteno: 214 | Diskuse

Filip Vracovský

Jak to vypadá Mordor ( Rusko ) už nám klepe na dveře ?

Krátká předsváteční úvaha ... Taky vás některé uklidňující zprávy spíš rozruší ? Račte vstoupit .....

28.3.2024 v 9:00 | Karma článku: 14.61 | Přečteno: 386 |
Počet článků 37 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 2539
Píši o všem, co mě zaujme, inspiruje, rozesměje i rozlítí.

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...